Shërbimi Mjeksor

steth_and_key

» Në kërkim të klinikave të specializuara që kërkojnë profesorë italianë për specialitete të ndryshme. Garanci për profesionalizmin e lartë mjeksor dhe prezencën e vazhdueshme të mjekëve italianë.

» Koordinim dhe organizim të shërbimit mjeksor për mjekët italianë.

» Strategji marketingu dhe fushata publicitare për shërbimin shëndetësor.