Ondango-Logo

 

Ondango u krijon mundësi ndërmarrjeve dhe bizenseve që të shesin produkte drejtpërdrejt nga faqet e tyre të Facebook-ut. Qellimi ynë është të ofrojmë përvojën më të mirë të blerjes online në Facebook, nëpërmjet thjeshtësisë së kryerjes së transaksionit nga ana e blerësve, por edhe funksionaliteteve që mundesojnë shpërndarjen e produkteve dhe përhapjen e faqes. Ndryshe nga aplikacionet e zakonshme, Ondango nuk kërkon akses në të dhënat personale, çka do të reduktonte 80% probabilitetin e blerjeve.

 

Jepuni vizitoreve tuaj një eksperiencë të paharrueshme nëpermjet dizajnit të ngjashëm me atë të Facebook-ut, shumëllojshmërisë së kategorive të produkteve,  navigimit shumë të thjeshtë,  transaksionit të plotë në Facebook dhe metodave të ndryshme të pagesës.

Capture

Stimulimi zinxhir i shitjeve

 

perhapja

 

 Lista e çmimeve

 cmimet_sq-2

 

 

 

 

 


Our dissertation specialist takes out the whole set of agony produced by. You might be handed a customised written and published dissertation point for your email depending on your instructional materials writing help