Ambiente me qira

Pozicionuar në një nga zonat më të mira komerciale të kryeqyetit të Shqipërisë (ish-blloku),  me një hapësirë prej 420 m2, Multiservis Center shpk  ju vjen në ndihmë të gjitha kompanive të huaja që janë duke kërkuar për të hapur filiale në Shqipëri ose për të zhvendosur biznesin e tyre jo vetëm me të gjitha shërbimet legale, kontabile, marketing, ndjekjen e klientit në 360 gradë, por tashmë duke ofruar edhe me ambinte për zyra me qera.

Multiservis Center tashmë një kompani e konfirmuar në fushën e ndërkombëtarizimit, themeluar nga profesionistë të fushës së konsulencës, menaxhimit, organizimit dhe planifikimit të biznesit, ju krijon të gjitha mundësitë që të ulni kostot dhe të rrisni efikasitetin e biznesit tuaj.

Ecim çdo ditë për të plotësuar misionin tonë, të jemi pranë sipërmarrësve shqiptarë dhe të huaj të cilët janë duke kërkuar zgjidhje të përshtatshme për problemet e kompanive të tyre, mbi të gjitha në kohë si kjo e sotmja qe karakterizohet nga tensione të forta financiare.

Zyrat e Multiserrvis Center zyrat_multiservis_3 Zyrat e Multiserrvis Center
Zyrat e Multiserrvis Center


Our custom made making company suggests you a tremendous an opportunity to pick up splendidly written plagiarism-no charge customized records and, due to this fact, save your time and funds write my paper for me