Rreth Nesh

about

Multiservis Center Sh.p.k është një kompani e integruar në fushën e konsulencës së bizneseve. Ju vjen në ndihmë kompanive të huaja që kërkojnë të krijojnë hapësirë në fushën e biznesit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, ashtu si edhe kompanive shqiptare që të ulin koston e prodhimit dhe të gjejnë treg në vende të ndryshme të europës.

Përveç këshillimit të strategjive më të mira, studimit të tregut, konsulencës, MSC-ja ofron një shërbim të lartë profesional, nëpërmjet stafit të kualifikuar, për t’u përgjigjur në një kohë reale të gjitha kërkesave të klientit. Themeluar nga profesionistë të fushës së konsulencës, menaxhimit, organizimit, planifikimit etj, qëllimi i Multiservis Center Sh.p.k është  të jetë më pranë sipërmarrësve të huaj dhe shqiptarë duke qenë një zgjidhje për problemet e kompanive të tyre në këtë kohë krize.


Get in touch our live on the internet tailor-made essay penning company to get custom essays and different papers of maximum craftsmanship. We warrant your own method to all prospective buyers essay writing service