Pse MSC?

Themeluar nga dy ortakë italianë, profesionistë në fushën e konsulencës, menaxhimit, organizimit, planifikimit etj, investitorë në Shqipëri që nga viti 1999, me një eksperiencë të gjatë sipërmarrërje, qëllimi i Multiservis Center Sh.p.k është  të jetë pranë sipërmarrësve të huaj dhe shqiptarë duke qenë një zgjidhje për problemet e kompanive të tyre në këtë kohë krize.

Ne ofrojmë jo vetëm ekperiencën, inteligjencën (nëpëmjet një stafi të kualifikuar në departamentet përkatëse), por edhe garanci mbi suksesin e  biznesit tuaj!