investim

postim1

10 arsye për të investuar në Shqipëri!

1. Përparimi ekonomik. Në vitin 2010 rritja e PBB-së ishte 3.9 % dhe në 2011 më shumë se 3 %, këto e bëjnë Shqipërinë vendin më […]

më shumë