[rev_slider alisas]

Pse MSC?

Themeluar nga dy ortakë italianë, profesionistë të fushës së konsulencës, menaxhimit, organizimit, etj, investitorë në Shqipëri që nga viti 1999  

Ndërkombëtarizimi i Biznesit

Ju krijojmë mundësi për të njohur tregun Shqiptar nëpëmjet studimeve të detajuara në fazën paraprake, për të parë…

më shumë –>

Trëgtia

Multiservis Center Sh.p.k operon në nivel ndërkombëtar, duke ndihmuar sa më shumë klientët e saj në kërkimin e materialeve …

më shumë –>

Shërbime Financiare

Analizë e strukturës juridike dhe administrative – Asistencë në lidhje me përmbushjen e të gjitha procedurave administrative …

më shumë –>

Organizim & Menaxhim Call Center

MSC-ja i është përkushtuar organizimit të Call Center-ave në territorin shqiptar duke dhënë çdo lloj mbështetje për klientët e saj …

më shumë –>


AGJENSIA E MARKETINGUT MSC

 

  Design & Shtyp


 

 10arsye 

10 Arsye për të investuar në Shqipëri

  • Përparimi ekonomik.
  • Pozitë e shkëlqyer gjeografike dhe strategjike.
  • Tregu i lirë
  • Frymë miqësore për bizneset e reja.
  • Potencial për investime të larta.
  • Taksat.
  • Forcat punëtore: Paga të ulta, profesionalizëm i lartë.
  • Rritje progresive e investimeve të huaja.
  • Infrastruktura drejt përmirësimit të shpejtë.
  • Cilësia e jetës.

Në vitin 2010 rritja e PBB-së ishte 3.9 % dhe në 2011 më shumë se 3 %, këto e bëjnë Shqipërinë vendin më elasticitet më të lartë ekonomik të Europës Juglindore …më shumë